Znajdź produkt dla siebie

Ksylitol - Cukier z brzozy 250g
VS
Ksylitol - Cukier z brzozy 500g

Porównaj produkty

Zobacz porównanie parametrów, składu oraz wartości odżywczych produktów Ksylitol - Cukier z brzozy 250g oraz Ksylitol - Cukier z brzozy 500g .

Za pomocą poniższej tabeli możesz porównać wszystkie posiadane przez nas informacje na temat wybranych przez siebie produktów. Została ona podzielona na kilka sekcji z których każda reprezentuje inny zestaw informacji je charakteryzujących. Poniżej znajduje się krótka legenda która pomoże Ci zrozumieć stosowane przez nas oznaczenia:

  • - oznacza, że produkt zawiera dany element;
  • - oznacza, że produkt nie zawiera danego elementu;
  • - oznacza, że produkt może zawierać dany element. Przykładem mogą być produkty spożywcze które mogą zawierać śladowe ilości pewnych składników;
  • brak danych - oznacza, że nie posiadamy informacji na temat danego parametru produktu w naszym systemie, przez co nie jesteśmy w stanie jednoznacznie określić jego wartości.
W niektórych przypadkach dane oznaczenie zawiera również krótką słowną adnotację doprecyzowującą jego znaczenie, np. jeśli produkt jest powiązany z firmą to jakiego typu jest to relacia - producent, importer, hurtownik itd.

Ksylitol - Cukier z brzozy 250g Cukier brzozowy krystaliczny

0% głosujących
wybrałoby ten produkt
Informacje podstawowe
  • Cukier brzozowy krystaliczny
    Typ produktu
  • Ksylitol
    Marka
  • 0.25 kg
    Waga produktu
  • brak danych
    Waga produktu wraz z opakowaniem
  • brak danych/nie dotyczy
    Pojemność
Wymiary produktu
  • brak danych/nie dotyczy
    Szerokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Wysokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Głębokość
Wymiary opakowania
  • brak danych
    Szerokość
  • brak danych
    Wysokość
  • brak danych
    Głębokość
Składniki odżywcze 1)
  • 0 g
    białko
  • 99.8 g
    węglowodany
  • 0.2 g
    cukry
  • 0 g
    tłuszcze
  • 0 g
    kwasy tłuszczowe nasycone
  • 0 g
    błonnik
  • 4 mg
    sód, Na
  • 98.5 g
    poliole
  • 240 kcal
    energia
  • 1000 kJ
    energia
Skład 2)
  • E967 Ksylitol
Podmioty odpowiedzialne


  • Producent
    Danisco Sweeteners Oy
    Sokeritehtaantie 10
    FI-48101 Kotka, FI


  • Dystrybutor
    "Vinet" Łukasz Moskwa
    ul. Szymanowskiego 5
    05-092 Łomianki, PL

Ksylitol - Cukier z brzozy 500g Cukier brzozowy krystaliczny

0% głosujących
wybrałoby ten produkt
Informacje podstawowe
  • Cukier brzozowy krystaliczny
    Typ produktu
  • Ksylitol
    Marka
  • 0.5 kg
    Waga produktu
  • brak danych
    Waga produktu wraz z opakowaniem
  • brak danych/nie dotyczy
    Pojemność
Wymiary produktu
  • brak danych/nie dotyczy
    Szerokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Wysokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Głębokość
Wymiary opakowania
  • brak danych
    Szerokość
  • brak danych
    Wysokość
  • brak danych
    Głębokość
Składniki odżywcze 1)
  • 0 g
    białko
  • 99.8 g
    węglowodany
  • 0.2 g
    cukry
  • 0 g
    tłuszcze
  • 0 g
    kwasy tłuszczowe nasycone
  • 0 g
    błonnik
  • 4 mg
    sód, Na
  • 98.5 g
    poliole
  • 240 kcal
    energia
  • 1000 kJ
    energia
Skład 2)
  • E967 Ksylitol
Podmioty odpowiedzialne


  • Producent
    Danisco Sweeteners Oy
    Sokeritehtaantie 10
    FI-48101 Kotka, FI


  • Dystrybutor
    "Vinet" Łukasz Moskwa
    ul. Szymanowskiego 5
    05-092 Łomianki, PL
Staramy się by wszystkie prezentowane informacje o produktach były jak najbardziej aktualne i prawidłowe. Zdarza się jednak, że produkty zmieniają skład i informacje te nie są jeszcze wprowadzone do bazy. Może to powodować, że informacje o wartościach odżywczych i alergenach będą różniły się od faktycznych. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem.

Szybki kontakt

Cenimy sobie zdanie naszych użytkowników dlatego będziemy wdzięczni za każdą Twoją opinię, czy zgłoszenie ewentualnych błędów w opisach produktów lub funkcjonowaniu portalu.

*
*
*

Zaczekaj! Nie uciekaj jeszcze! :)

Zauważyliśmy, że spędziłeś(aś) w naszym serwisie stosunkowo mało czasu względem innych użytkowników! Pomóż nam, opisując w paru słowach, co było tego przyczyną:

*