Znajdź produkt dla siebie

Estella - Wafel przekładany kremem kokosowym w czekoladzie mlecznej 50g
VS
Kinder Chocolate - 8 batoników pojedynczo pakowanych z mlecznej czekolady z nadzieniem mlecznym 100g

Porównaj produkty

Zobacz porównanie parametrów, składu oraz wartości odżywczych produktów Estella - Wafel przekładany kremem kokosowym w czekoladzie mlecznej 50g oraz Kinder Chocolate - 8 batoników pojedynczo pakowanych z mlecznej czekolady z nadzieniem mlecznym 100g .

Za pomocą poniższej tabeli możesz porównać wszystkie posiadane przez nas informacje na temat wybranych przez siebie produktów. Została ona podzielona na kilka sekcji z których każda reprezentuje inny zestaw informacji je charakteryzujących. Poniżej znajduje się krótka legenda która pomoże Ci zrozumieć stosowane przez nas oznaczenia:

  • - oznacza, że produkt zawiera dany element;
  • - oznacza, że produkt nie zawiera danego elementu;
  • - oznacza, że produkt może zawierać dany element. Przykładem mogą być produkty spożywcze które mogą zawierać śladowe ilości pewnych składników;
  • brak danych - oznacza, że nie posiadamy informacji na temat danego parametru produktu w naszym systemie, przez co nie jesteśmy w stanie jednoznacznie określić jego wartości.
W niektórych przypadkach dane oznaczenie zawiera również krótką słowną adnotację doprecyzowującą jego znaczenie, np. jeśli produkt jest powiązany z firmą to jakiego typu jest to relacia - producent, importer, hurtownik itd.

Estella - Wafel przekładany kremem kokosowym w czekoladzie mlecznej 50g Baton

Estella - Wafel przekładany kremem kokosowym w czekoladzie mlecznej 50g

0% głosujących
wybrałoby ten produkt
Informacje podstawowe
  • Baton
    Typ produktu
  • Estella
    Marka
  • 0.05 kg
    Waga produktu
  • 0.051 kg
    Waga produktu wraz z opakowaniem
  • brak danych/nie dotyczy
    Pojemność
Wymiary produktu
  • brak danych/nie dotyczy
    Szerokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Wysokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Głębokość
Wymiary opakowania
  • 4.5 cm
    Szerokość
  • 21.5 cm
    Wysokość
  • 2 cm
    Głębokość
Składniki odżywcze 1)
  • 2228 kJ
    energia
  • 533 kcal
    energia
  • 30 g
    tłuszcze
  • 12 g
    kwasy tłuszczowe nasycone
  • 58 g
    węglowodany
  • 40 g
    cukry
  • 6.5 g
    białko
  • 0.35 g
    sól
Skład 2)
  • cukier
  • E322 lecytyna sojowa
  • czekolada mleczna
  • miazga kakaowa
  • odtłuszczone mleko w proszku
  • pełne mleko w proszku
  • tłuszcz kakaowy
  • wanilina
  • aromat
  • aromaty
  • E476 Polirycynooleinian poliglicerolu
  • E500 Węglany sodu
  • E503(i) węglan amonu
  • masło odwodnione
  • mąka pszenna
  • olej palmowy
  • olej rzepakowy
  • serwatka w proszku z mleka
  • skrobia
  • sól
  • tłuszcz palmowy
  • tłuszcz roślinny częściowo utwardzony palmowy
  • tłuszcz roślinny częściowo utwardzony rzepakowy
  • wiórki kokosowe
  • orzechy
  • orzechy arachidowe
Podmioty odpowiedzialne


  • Wyprodukowano dla
    Jeronimo Martins Polska S.A.
    ul. Żniwna 5
    62-025 Kostrzyn, PL


  • Producent
    Zakłady Przemysłu Cukierniczego "SKAWA" S.A.
    ul. dr. J. Putka 1
    34-100 Wadowice, PL



  • Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
    ul. Wiertnicza 126
    02-952 Warszawa, PL
Informacje podstawowe
  • Baton
    Typ produktu
  • Kinder
    Marka
  • 0.1 kg
    Waga produktu
  • 0.111 kg
    Waga produktu wraz z opakowaniem
  • brak danych/nie dotyczy
    Pojemność
Wymiary produktu
  • brak danych/nie dotyczy
    Szerokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Wysokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Głębokość
Wymiary opakowania
  • 15.7 cm
    Szerokość
  • 8.3 cm
    Wysokość
  • 1.3 cm
    Głębokość
Składniki odżywcze 1)
  • 2360 kJ
    energia
  • 566 kcal
    energia
  • 35 g
    tłuszcze
  • 22.6 g
    kwasy tłuszczowe nasycone
  • 53.5 g
    węglowodany
  • 53.5 g
    cukry
  • 8.7 g
    białko
  • 0.313 g
    sól
Skład 2)
  • cukier
  • E322 lecytyna sojowa
  • czekolada mleczna
  • miazga kakaowa
  • odtłuszczone mleko w proszku
  • pełne mleko w proszku
  • tłuszcz kakaowy
  • wanilina
  • aromat
  • aromaty
  • E476 Polirycynooleinian poliglicerolu
  • E500 Węglany sodu
  • E503(i) węglan amonu
  • masło odwodnione
  • mąka pszenna
  • olej palmowy
  • olej rzepakowy
  • serwatka w proszku z mleka
  • skrobia
  • sól
  • tłuszcz palmowy
  • tłuszcz roślinny częściowo utwardzony palmowy
  • tłuszcz roślinny częściowo utwardzony rzepakowy
  • wiórki kokosowe
  • orzechy
  • orzechy arachidowe
Podmioty odpowiedzialne



  • Jeronimo Martins Polska S.A.
    ul. Żniwna 5
    62-025 Kostrzyn, PL



  • Zakłady Przemysłu Cukierniczego "SKAWA" S.A.
    ul. dr. J. Putka 1
    34-100 Wadowice, PL


  • Producent
    Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
    ul. Wiertnicza 126
    02-952 Warszawa, PL
Staramy się by wszystkie prezentowane informacje o produktach były jak najbardziej aktualne i prawidłowe. Zdarza się jednak, że produkty zmieniają skład i informacje te nie są jeszcze wprowadzone do bazy. Może to powodować, że informacje o wartościach odżywczych i alergenach będą różniły się od faktycznych. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem.

Szybki kontakt

Cenimy sobie zdanie naszych użytkowników dlatego będziemy wdzięczni za każdą Twoją opinię, czy zgłoszenie ewentualnych błędów w opisach produktów lub funkcjonowaniu portalu.

*
*
*

Zaczekaj! Nie uciekaj jeszcze! :)

Zauważyliśmy, że spędziłeś(aś) w naszym serwisie stosunkowo mało czasu względem innych użytkowników! Pomóż nam, opisując w paru słowach, co było tego przyczyną:

*