Znajdź produkt dla siebie

Amigos - Peanuts 50g
VS
Amigos - Baton z czekolady z nadzieniem czekoladowym 42g

Porównaj produkty

Zobacz porównanie parametrów, składu oraz wartości odżywczych produktów Amigos - Peanuts 50g oraz Amigos - Baton z czekolady z nadzieniem czekoladowym 42g .

Za pomocą poniższej tabeli możesz porównać wszystkie posiadane przez nas informacje na temat wybranych przez siebie produktów. Została ona podzielona na kilka sekcji z których każda reprezentuje inny zestaw informacji je charakteryzujących. Poniżej znajduje się krótka legenda która pomoże Ci zrozumieć stosowane przez nas oznaczenia:

  • - oznacza, że produkt zawiera dany element;
  • - oznacza, że produkt nie zawiera danego elementu;
  • - oznacza, że produkt może zawierać dany element. Przykładem mogą być produkty spożywcze które mogą zawierać śladowe ilości pewnych składników;
  • brak danych - oznacza, że nie posiadamy informacji na temat danego parametru produktu w naszym systemie, przez co nie jesteśmy w stanie jednoznacznie określić jego wartości.
W niektórych przypadkach dane oznaczenie zawiera również krótką słowną adnotację doprecyzowującą jego znaczenie, np. jeśli produkt jest powiązany z firmą to jakiego typu jest to relacia - producent, importer, hurtownik itd.

Amigos - Peanuts 50g Baton

0% głosujących
wybrałoby ten produkt
Informacje podstawowe
  • Baton
    Typ produktu
  • Amigos
    Marka
  • 0.05 kg
    Waga produktu
  • 0.052 kg
    Waga produktu wraz z opakowaniem
  • brak danych/nie dotyczy
    Pojemność
Wymiary produktu
  • brak danych/nie dotyczy
    Szerokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Wysokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Głębokość
Wymiary opakowania
  • 5.5 cm
    Szerokość
  • 13 cm
    Wysokość
  • 2 cm
    Głębokość
Składniki odżywcze 1)
  • 2088 kJ
    energia
  • 502 kcal
    energia
  • 28 g
    tłuszcze
  • 11 g
    kwasy tłuszczowe nasycone
  • 51 g
    węglowodany
  • 43 g
    cukry
  • 10 g
    białko
  • 0.78 g
    sól
Skład 2)
  • cukier
  • E322 lecytyna sojowa
  • aromat
  • miazga kakaowa
  • czekolada
  • E476 Polirycynooleinian poliglicerolu
  • syrop glukozowy
  • sól
  • tłuszcz kakaowy
  • tłuszcz roślinny palmowy
  • tłuszcz roślinny shea
  • orzechy arachidowe
  • białka mleka
  • białko jaj w proszku
  • E420(i) sorbitol
  • E500 Węglany sodu
  • E503 Węglany amonu
  • ekstrakt słodu jęczmiennego
  • ekstrakt z wanilii
  • kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
  • laktoza z mleka
  • mleko
  • mleko zagęszczone odtłuszczone
  • mleko zagęszczone słodzone
  • mąka pszenna
  • nadzienie
  • naturalne aromaty
  • naturalny aromat kakaowy
  • naturalny aromat orzechów arachidowych
  • odtłuszczone mleko w proszku
  • olej rzepakowy
  • pełne mleko w proszku
  • serwatka w proszku z mleka
  • spirytus
  • syrop karmelowy
  • tłuszcz palmowy
  • tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony
  • wafle
  • zółtko jaj w proszku
  • śmietanka kremowa
  • śmietanka w proszku z mleka
  • inne orzechy
  • orzechy
  • sezam
Podmioty odpowiedzialne


  • Wyprodukowano dla
    Jeronimo Martins Polska S.A.
    ul. Żniwna 5
    62-025 Kostrzyn, PL


  • Producent
    Ludwig Schokolade GmbH & Co. KG
    Postfach 2015
    66720 Saarlouis, DE



  • Wawel S.A.
    ul. Władysława Warneńczyka 14
    30-520 Kraków, PL

Amigos - Baton z czekolady z nadzieniem czekoladowym 42g Baton

Amigos - Baton z czekolady z nadzieniem czekoladowym 42g

0% głosujących
wybrałoby ten produkt
Informacje podstawowe
  • Baton
    Typ produktu
  • Amigos
    Marka
  • 0.042 kg
    Waga produktu
  • 0.045 kg
    Waga produktu wraz z opakowaniem
  • brak danych/nie dotyczy
    Pojemność
Wymiary produktu
  • brak danych/nie dotyczy
    Szerokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Wysokość
  • brak danych/nie dotyczy
    Głębokość
Wymiary opakowania
  • brak danych
    Szerokość
  • brak danych
    Wysokość
  • brak danych
    Głębokość
Składniki odżywcze 1)
  • 2016 kJ
    energia
  • 482 kcal
    energia
  • 24 g
    tłuszcze
  • 14 g
    kwasy tłuszczowe nasycone
  • 59 g
    węglowodany
  • 55 g
    cukry
  • 3.5 g
    białko
  • 0.05 g
    sól
Skład 2)
  • cukier
  • E322 lecytyna sojowa
  • aromat
  • miazga kakaowa
  • czekolada
  • E476 Polirycynooleinian poliglicerolu
  • syrop glukozowy
  • sól
  • tłuszcz kakaowy
  • tłuszcz roślinny palmowy
  • tłuszcz roślinny shea
  • orzechy arachidowe
  • białka mleka
  • białko jaj w proszku
  • E420(i) sorbitol
  • E500 Węglany sodu
  • E503 Węglany amonu
  • ekstrakt słodu jęczmiennego
  • ekstrakt z wanilii
  • kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
  • laktoza z mleka
  • mleko
  • mleko zagęszczone odtłuszczone
  • mleko zagęszczone słodzone
  • mąka pszenna
  • nadzienie
  • naturalne aromaty
  • naturalny aromat kakaowy
  • naturalny aromat orzechów arachidowych
  • odtłuszczone mleko w proszku
  • olej rzepakowy
  • pełne mleko w proszku
  • serwatka w proszku z mleka
  • spirytus
  • syrop karmelowy
  • tłuszcz palmowy
  • tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony
  • wafle
  • zółtko jaj w proszku
  • śmietanka kremowa
  • śmietanka w proszku z mleka
  • inne orzechy
  • orzechy
  • sezam
Podmioty odpowiedzialne


  • Wyprodukowano dla
    Jeronimo Martins Polska S.A.
    ul. Żniwna 5
    62-025 Kostrzyn, PL



  • Ludwig Schokolade GmbH & Co. KG
    Postfach 2015
    66720 Saarlouis, DE


  • Producent
    Wawel S.A.
    ul. Władysława Warneńczyka 14
    30-520 Kraków, PL
Staramy się by wszystkie prezentowane informacje o produktach były jak najbardziej aktualne i prawidłowe. Zdarza się jednak, że produkty zmieniają skład i informacje te nie są jeszcze wprowadzone do bazy. Może to powodować, że informacje o wartościach odżywczych i alergenach będą różniły się od faktycznych. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem.

Szybki kontakt

Cenimy sobie zdanie naszych użytkowników dlatego będziemy wdzięczni za każdą Twoją opinię, czy zgłoszenie ewentualnych błędów w opisach produktów lub funkcjonowaniu portalu.

*
*
*

Zaczekaj! Nie uciekaj jeszcze! :)

Zauważyliśmy, że spędziłeś(aś) w naszym serwisie stosunkowo mało czasu względem innych użytkowników! Pomóż nam, opisując w paru słowach, co było tego przyczyną:

*